Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Φύλλα αξιολόγησης ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΙΙ

UPDATE 12/4/2011
http://www.edulll.gr/?p=10306

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης (01.02.2011) με οδηγίες προς τους Υποψήφιους Διδάκτορες για πρόσβαση στα φύλλα αξιολόγησης των προτάσεών τους και με δεδομένο ότι έχουν διαβιβαστεί από τις Επιτροπές Ερευνών προς την ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ αιτήσεις των ενδιαφερομένων, ενημερώνουμε ότι προκειμένου να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ΥΔ, θα αποσταλούν σταδιακά CD με τα αιτηθέντα φύλλα αξιολόγησης στους Ειδικούς Λογαριασμούς των Ιδρυμάτων, ώστε οι ίδιοι να δώσουν πρόσβαση στους ενδιαφερομένους.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις 24 Μαρτίου, δηλαδή πριν από 17 ημέρες είχα λάβει σχετικά με την αίτηση για τα φύλλα αξιολόγησης του Ηράκλειτου:


Σας προωθούμε ανακοίνωση (http://www.edulll.gr/?p=9963) της διαχειριστικής αρχής του ΕΠΕΚΔΒΜ σχετικά με τα φύλλα αξιολόγησης του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΙΙ. 
Μόλις μας διατεθούν τα αιτηθέντα φύλλα αξιολόγησης θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Ανακοίνωση για το Ερευνητικό Πρόγραμμα Ηράκλειτος ΙΙ – Διαδικασία ενημέρωσης των ΥΔ για τα φύλλα αξιολόγησης των προτάσεών τους.
Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης (01.02.2011) με οδηγίες προς τους Υποψήφιους Διδάκτορες για πρόσβαση στα φύλλα αξιολόγησης των προτάσεών τους και με δεδομένο ότι έχουν διαβιβαστεί από τις Επιτροπές Ερευνών προς την ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ αιτήσεις των ενδιαφερομένων σας ενημερώνουμε για τα εξής:
η Ειδική Υπηρεσία σχεδίαζε να διαμορφώσει σύστημα ώστε οι ΥΔ θα έχουν πρόσβαση στα φύλλα αξιολόγησής τους μέσω σχετικής ηλεκτρονικής υποβολής με δημιουργία αντίστοιχου κωδικού για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ωστόσο, επειδή δεν κατέστη δυνατόν ακόμα να διαμορφωθεί τέτοιο σύστημα και επειδή στόχος είναι να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ΥΔ, εξετάσθηκαν – σε συνεννόηση με τους Ειδικούς Λογαριασμούς των Ιδρυμάτων -  εναλλακτικοί τρόποι πρόσβασης στα φύλλα αξιολόγησης και από την ερχόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν να διατίθενται σταδιακά τα αιτηθέντα φύλλα αξιολόγησης στους Ειδικούς Λογαριασμούς των Ιδρυμάτων ώστε οι ίδιοι να δώσουν πρόσβαση στους ενδιαφερομένους.

Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει, ποία είναι η δυσκολία στην δημοσίευση αυτών των φύλλων; Δεν υπάρχει μια συγκεντρωτική κατάσταση όπου είχαν όλες τις προτάσεις, μαζί με την βαθμολογία και τα σχόλια, για να επιλέξουν τις καλύτερες; 
Τι τους εμποδίζει να μας δώσουν αυτές τις λεπτομέρειες. Και μην ξεχνάμε ότι αντί να τα δημοσιεύσουν όλα εξαρχής, όποιος ενδιαφερόταν για το φύλλο τους, έπρεπε να πάει να κάνει αίτηση στο Λογαριασμό Ερευνών της Σχολής του!

Φυσικά αυτά φαντάζουν αστεία, όταν τον Απρίλιο του 2011, ο Ηράκλειτος ΙΙ (που προκηρύχθηκε τον Ιανουάριο του 2009), όχι μόνο δεν έχει δώσει καθόλου λεφτά, αλλά εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους δικαιούχους, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το έργο εξελίσσεται ομαλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου